Cerca

Cistella  

Sense productes

Enviament 0,00 €
Impost 0,00 €
Total 0,00 €

Preus amb impostos

Cistella Ho compro

Categories

COSES NOSTRES

  • Fuet de la patum 2013-02-22 18:53:45 Sóc un fuet de Berga, ciutat de bells paisatges i bons embotits coneguda per la Patum, festa que cada any se celebra per Corpus i que és Obra...
  • Cal guitart 2013-02-20 23:51:16 La família Guitart es dedica a l’elaboració artesana de la carn des de vàries generacions enrere. La família Guitart es dedica a...
Veure tots
MRW

Enviaments i devolucions a Cansaladeria Guitart

Rep les teves comandes de productes més tradicionals i saborosos còmodament a casa o treball, per molt remot que sigui el lloc de procedència dels mateixos.

 
Destinacions a les quals arribem

Els embotits, pernils, cecina i altres productes que oferim a Cansaladeria Guitart solen tenir un període de conservació suficient com per arribar als següents punts de venda per zones geogràfiques:

Península: Espanya peninsular, Portugal i Andorra.

Espanya Illes: Balears, Canàries, Ceuta i Melilla.

 

Temps de lliurament

A causa dels productes tradicionals elaborats en diferents zones geogràfiques no sempre fàcilment accessibles ia la fabricació artesanal i en molts casos limitada, no és possible garantir un lliurament immediat. A més, per preservar les millors condicions dels productes i que estiguin el menor temps possible en el transport, per evitar que quedin dies emmagatzemats en llocs que no controlem, solem ajuntar els enviaments de dilluns a dijous.

Tot això, fa que de moment i per a la millor experiència de sabor, et puguem oferir un termini de lliurament d'entre 2 i 10 dies naturals des de la compra a la Península i de fins a 14 dies naturals per a la resta de destinacions habilitats en el paràgraf anterior (per les compres que trien com a mitjà de pagament la transferència bancària el termini comença des que rebem l'ingrés).

 

Costos del servei

Els costos d'enviament surten GRATIS per aquelles comandes que superin els 200 euros.

Per sota d'aquest import, actualment oferim com costos d'enviament dels següents (IVA inclòs), classificats segons la destinació de la comanda que apareixerà sempre en la cistella de la compra, al moment del pagament:

 

DESPESES D'ENVIAMENT A ESPANYA, ANDORRA I PORTUGAL

Península: Va enviar Ordinari: 3,95 euros (48-72 hores des de la preparació de la comanda)

                   Enviament Urgent: 5,95 euros (24-48 hores des de la preparació de la comanda)

                   Enviament en Fred: suplement de 4 euros sobre els anteriors (per als productes que ho requereixin)

Balears: 5,95 euros

Canàries, Ceuta i Melilla: 19,95 euros *

* El cost inclou les despeses de gestió duanera i el termini de lliurament dependrà dels tràmits duaners corresponents

 


Treballem amb diverses agències de transport reconegudes per aconseguir el millor preu per al client en cada cas, entre elles es troba Tipsa.


Forma de lliurament

La comanda es lliura en caixes de cartró blanques que contenen els productes envasats al buit, a l'atenció de la persona i en la direcció que hagis indicat en la comanda, en horari d'oficina.

En cas de no localitzar el destinatari en el lloc fixat, l'agència de transport deixa una nota d'avís amb un telèfon perquè puguis concretar data, hora i lloc exactes del segon intent de lliurament i, si no, aquest es realitzarà al dia hàbil següent. Si després d'aquest no s'aconsegueix el lliurament, es torna a deixar nota i la comanda queda a la teva disposició a l'oficina de MRW més propera al lloc indicat per al lliurament.

 

Pagament dels costos d'enviament

El pagament dels costos d'enviament es realitza a través de la comanda a la web de manera que no has de pagar cap import afegit en la recepció.

No obstant això, si has sol · licitat com a mitjà de pagament contrareemborsament, serà en el moment del lliurament de la comanda quan hauràs d'abonar tant el seu import com el transport en metàl · lic al transportista i en aquest cas se't cobrarà més un sobrecost pel servei de contrareemborsament de 6 euros (IVA inclòs).

 

Devolucions

D'acord amb l'article 68 del Reial Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, es concedeix al Client el dret de devolució en els set dies següents a la recepció de la comanda, assumint el propi Client l'import de les despeses de devolució.

Només s'acceptaran devolucions de productes que compleixin els següents requisits:

- S'haurà tornar la comanda amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original i el seu precinte original sense trencar, amb tots els seus accessoris i en perfecte estat. En el cas que se sol · liciti la devolució d'un producte ja obert, només serà admissible si aquell conserva almenys un 80% del seu pes original. En aquest cas, haurà de tornar en el seu embalatge original i en el millor estat possible per ser acceptat.

- No s'acceptaran devolucions de productes que no vinguin en el seu embalatge original, llevat que estiguin defectuosos per algun tipus de desperfecte durant l'enviament o simplement per enviament de producte erroni (ho sentim per avançat). Només en aquest cas, calguitart.cat pagarà les despeses de devolució del producte i l'enviament del nou producte com més aviat millor.

El procediment a seguir per tornar un producte s'inicia amb un correu electrònic a cliente@calguitart.cat oa la nostra pàgina de contacte, amb les dades de la comanda, la teva identificació, motius de la devolució i una foto del producte com va arribar al cas de ser defectuós. A aquest e-mail et respondrem en el termini més breu que ens sigui possible. De complir tots els requisits, procedirem a l'abonament de l'import total de la comanda o l'enviament d'un nou d'acord al procés que finalment decidim de mutu acord, un cop rebem la comanda o producte retornat. L'enviament de la devolució s'ha de fer usant la mateixa caixa de calguitart.cat que t'hem enviat, o en algun format semblant que garanteixi la devolució en perfecte estat i s'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament dins el paquet indicant els motius de la devolució.

calguitart.cat no es farà responsable de les despeses ocasionades per les devolucions que es produeixin sense respectar els passos establerts en aquest procediment.