Cerca

Cistella  

Sense productes

Enviament 0,00 €
Impost 0,00 €
Total 0,00 €

Preus amb impostos

Cistella Ho compro

Categories

COSES NOSTRES

  • Fuet de la patum 2013-02-22 18:53:45 Sóc un fuet de Berga, ciutat de bells paisatges i bons embotits coneguda per la Patum, festa que cada any se celebra per Corpus i que és Obra...
  • Cal guitart 2013-02-20 23:51:16 La família Guitart es dedica a l’elaboració artesana de la carn des de vàries generacions enrere. La família Guitart es dedica a...
Veure tots
MRW

Avís legal

Acord amb el que disposa la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en aquest document s'inclouen els termes d'ús i la Política de Privacitat aplicable quan accedeixes o fas servir els serveis de calguitart.cat (en endavant lloc web) per tal de descriure com tractem la teva informació personal, així com d'aquella informació proporcionada durant l'ús del lloc web.

Calguitart.cat és un lloc web propietat de l'empresa Indullong Artesana SL, responsable de l'aplicació d'aquesta Política. Per entendre com tractem la informació que ens dones quan fas servir el lloc web, hauràs llegir aquesta política de privacitat, així com periòdicament per conèixer les modificacions que es produeixin.

La utilització del lloc web atribueix la condició d'usuari i implica conèixer i acceptar expressament les advertències legals, condicions i termes d'ús continguts en el mateix, així com acceptar de forma expressa i sense excepcions que l'accés i l'ús del Lloc Web, de seus serveis i continguts es realitza sota la teva única i exclusiva responsabilitat.

Si tens alguna pregunta, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través del nostre lloc web o de la direcció següent:

Indullong Artesana, S.L. (B61442877)
Carrer Ciutat, 32
08600 - Berga
Espanya

calguitart@calguitart.cat

 

Termes i condicions

A través del lloc web, Cansaladeria Guitart ofereix informació de diferents productes de tercers i dels seus fabricants per a la venda al detall a persones majors d'edat.

Els continguts oferts en el lloc web són propietat de Cansaladeria Guitart o de terceres persones. Cansaladeria Guitart no garanteix, ni directament ni indirectament, la veracitat, fiabilitat, precisió, oportunitat o conveniència del contingut ofert per tercers ni de qualsevol informació sobre productes o serveis ofert per aquests per l'ús que facin els usuaris o qualsevol altra persona.

El fet d'accedir a aquest Lloc Web no suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre Cansaladeria Guitart i l'Usuari. La informació que es difon per aquest mitjà es fa únicament a títol informatiu, reservant Cansaladeria Cal Guitart el dret a eliminar o suspendre la seva difusió, totalment o parcialment, ia modificar l'estructura i contingut d'aquest lloc web sense avís previ, podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació.

Així mateix, Cansaladeria Guitart es reserva la facultat de modificar unilateralment les condicions i termes d'ús d'aquest Lloc Web. L'entrada en vigor de qualsevol modificacions de les condicions d'ús es produirà des del moment de la publicació en aquest lloc web i quedarà registrada amb l'actualització de la versió de les condicions i l'última data de la publicació en el lloc web.