Cerca

Cistella  

Sense productes

Enviament 0,00 €
Impost 0,00 €
Total 0,00 €

Preus amb impostos

Cistella Ho compro

Categories

COSES NOSTRES

  • Fuet de la patum 2013-02-22 18:53:45 Sóc un fuet de Berga, ciutat de bells paisatges i bons embotits coneguda per la Patum, festa que cada any se celebra per Corpus i que és Obra...
  • Cal guitart 2013-02-20 23:51:16 La família Guitart es dedica a l’elaboració artesana de la carn des de vàries generacions enrere. La família Guitart es dedica a...
Veure tots
MRW

Condicions generals de contractació amb Cansaladeria Guitart

La utilització dels serveis o la contractació de productes a www.calguitart.cat suposa l'acceptació de les següents condicions generals:


1. - Acceptació i disponibilitat de les Condicions Generals de Contractació

Mitjançant l'acceptació del present contracte, vostè declara:

a) que és una persona major d'edat i amb capacitat per contractar,

b) que ha llegit i accepta les presents condicions generals.

Aquestes condicions generals (d'ara endavant, "les Condicions Generals"), regulen la relació jurídica que emana dels processos de contractació realitzats entre els usuaris-clients (en endavant, "els Clients") de la pàgina web de comerç electrònic ubicada a la url http://www.calguitart.cat propietat de Indullong Artesana, SL i Cansaladeria Guitart, S.L. (En endavant "calguitart.cat"), amb domicili a:

Indullong Artesana, S.L. (B61442877)
Carrer Ciutat, 32
08600 - Berga
Espanya

info@calguitart.cat
 

Els Clients accepten les Condicions Generals des del moment que utilitzin o contractin el servei o adquireixin qualsevol producte. Aquest document pot ser imprès i emmagatzemat pels Clients. calguitart.cat posa a disposició d'aquests, l'adreça de correu electrònic cliente@calguitart.cat, per tal de consultar qualsevol dubte relacionat amb les Condicions Generals.

 

2. - Normes aplicables

Les presents Condicions Generals, estan subjectes al que disposa a la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre Condicions Generals de Contractació, a la Llei 26/1984, de 19 de juliol, General per a la Defensa de Consumidors i Usuaris, al Reial decret 1906/1999, de 17 de desembre de 1999, pel qual es regula la Contractació Telefònica o Electrònica amb condicions generals, la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, la Llei 7 / 1996, de 15 de gener d'Ordenació del Comerç Minorista, ia la Llei 34/2002 d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Si resideix fora d'Espanya i en virtut de la seva legislació no fos d'aplicació la Legislació espanyola, no pots contractar els serveis o productes de calguitart.cat.

 

3. - Modificació de les Condicions Generals

calguitart.cat podrà modificar les Condicions Generals notificant-t'ho als Clients amb antelació suficient, a fi de millorar els serveis i productes oferts a través de calguitart.cat. Mitjançant la modificació de les Condicions Generals exposades a la pàgina web de calguitart.cat, s'entendrà per complert el fet de notificar.

En tot cas, abans d'utilitzar els serveis o contractar productes, es podran consultar les Condicions Generals.

 

4. - Descripció dels productes, preus i serveis

Els productes de calguitart.cat que són comercialitzats mitjançant l'adquisició dels mateixos a través de la pàgina web www.calguitart.cat, on es mostren les característiques, fabricant, preu i imatges que reflecteixin el més fidelment possible i sempre que sigui possible, el producte tal qual i segons s'envia al client.

L'oferta dels productes de calguitart.cat té validesa indefinida podent ser modificada, rectificada o cancel·lada sense previ avís als usuaris i consumidors habituals o eventuals, així com els preus publicats si bé els productes es facturaran sobre la base de les tarifes vigents en el moment en què s'enregistri la comanda.

Les nostres ofertes de productes i preus són vàlides mentre s'exposin al lloc web www.calguitart.cat i sempre en funció de les existències disponibles.

Per als productes que no es trobin en els nostres magatzems nostres ofertes i preus són vàlids amb la condició que hi hagi disponibilitat per part dels nostres proveïdors.

En qualsevol cas s'exposarà la situació sobre la disponibilitat dels productes de forma prèvia a cada comanda.
No obstant això, si el producte no estigués disponible després del processament d'una comanda s'informarà al client per correu electrònic o per telèfon del lliurament de només una part de la seva comanda, o bé de la cancel·lació. El client rebrà la devolució de l'import complet o parcial de la seva comanda en un termini màxim de 30 dies a partir de la realització de la comanda.

Els preus dels nostres productes es mostren en euros per unitat (€ / ud), amb tots els impostos inclosos, no s'inclouen les despeses d'enviament, l'import s'indicarà en el moment de la confirmació definitiva de cada comanda.

La responsabilitat civil de calguitart.cat pels productes subministrats queda limitada a l'import dels mateixos, l'usuari o consumidor renúncia a reclamar qualsevol responsabilitat a calguitart.cat per qualsevol concepte en qualsevol cas d'insatisfacció dels productes adquirits en aquesta calguitart.cat, així com possibles errors, lentitud d'accés o errors en l'accés a la pàgina web, incloent pèrdues de dades, o un altre tipus d'informació que pogués existir a l'ordinador o xarxa de l'usuari que accedeixi a calguitart.cat.

 

5. - Comandes

Les comandes efectuades a Internet a través d'www.calguitart.cat comporten unes dades contractuals entre el Client i calguitart.cat que seran objecte de confirmació i recopilació per ambdues parts abans de l'enviament.

calguitart.cat es reserva el dret de cancel·lar o rebutjar qualsevol comanda d'un client amb el qual mantingui un litigi respecte al pagament d'una comanda anterior.

Ens comprometem a acceptar ordres de comandes d'acord amb els termes de les condicions generals de venda aquí exposades.

El Client declara conèixer i acceptar les presents condicions generals de venda abans de confirmar les seves comandes.

La confirmació d'una comanda implica, per tant, l'acceptació d'aquestes Condicions Generals de Venda. Llevat que es demostri el contrari, les dades registrades per calguitart.cat constitueixen una prova del conjunt de transaccions realitzades entre calguitart.cat i els seus clients.

Als efectes d'aquestes condicions generals i lleial compliment de les obligacions per ambdues parts, es consideraran comandes del dia aquells que s'hagin ordenat via web o via telèfon abans de les 17:00 hores.

 

6. - Mitjans de pagament

El pagament de qualsevol compra a calguitart.cat pot efectuar amb targeta de crèdit / dèbit (Visa, Mastercard, Visa Electron i / o anàlogues), mitjançant transferència bancària al nostre compte corrent, a través del sistema PayPal, que permet també el pagament amb targetes de crèdit incloent American Express i, sempre que s'habiliti expressament, per contrareembors, assumint en aquest últim cas un sobrecost pel servei.

La targeta amb la que es faci el pagament haurà de tenir com a entitat financera emissora a un banc o caixa d'estalvis amb domicili social en qualsevol estat membre de la Unió Europea, així com de l'Europa continental.

calguitart.cat es reserva el dret a canviar o modificar el compte corrent en què el client pot pagar la seva comanda mitjançant transferència bancària.

Totes les transaccions de compra en calguitart.cat es desenvolupen dins d'un estricte marc de confidencialitat i xifrat gràcies al protocol SSL.

calguitart.cat mai té accés a les dades bancàries ni els guarda en els seus servidors. Per aquest motiu hauràs facilitar de nou cada vegada que realitzis una nova compra a la nostra web.

 

7. - Lliurament

Els terminis de lliurament depenen del temps de gestió de la comanda i l'enviament, pudendo variar en funció de la xarxa de distribució proveïda per les agències de transport en cada regió. En el moment del lliurament el client no haurà de fer cap pagament tret que hagi triat com a mitjà de pagament el contrareemborsament, en aquest cas, haurà d'abonar l'import de la comanda, el transport i el recàrrec d'aquest servei en el moment de la recepció.

Els terminis d'expedició d'una comanda varien per a cada venda i s'indiquen en l'apartat d'enviament de la nostra web. En condicions normals el termini mínim de lliurament d'una comanda realitzada a través de www.calguitart.cat abans de les 17:00 hores serà d'1 dia i el màxim de 14 dies, depenent del tipus o classe de producte i del país de lliurament .

Els productes s'envien a l'adreça indicada pel client durant la realització de la comanda perquè pugui ser lliurat dins l'horari laboral habitual.

Embuishop.com ofereix als clients la possibilitat de donar-se d'alta com a usuaris, registrant les seves dades d'identificació i enviament per agilitzar el procés en posteriors compres amb només seleccionar una de les diverses adreces d'enviament que pot emmagatzemar, modificar-les, eliminar-les o introduir noves .

calguitart.cat no assumeix cap responsabilitat per les conseqüències de possibles retards en l'enviament.

En cas de no localitzar el destinatari al lloc indicat en la comanda, l'agència de transport deixa una nota d'avís amb un telèfon perquè puguis concretar data, hora i lloc exactes del segon intent de lliurament i, si no, aquest es realitzarà al dia hàbil següent. Si després d'aquest no s'aconsegueix el lliurament, es torna a deixar nota i la comanda queda a la teva disposició a l'oficina de l'agència de missatgeria més propera al lloc indicat per al lliurament. En qualsevol cas, estem a la teva disposició a cliente@calguitart.cat.

 

8. - Devolucions

D'acord amb l'article 68 del Reial Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, es concedeix al Client el dret de devolució en els set dies següents a la recepció de la comanda, assumint el propi Client l'import de les despeses de devolució.

Només s'acceptaran devolucions de productes que compleixin els següents requisits:

- S'haurà tornar la comanda amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original i el seu precinte original sense trencar, amb tots els seus accessoris i en perfecte estat. En el cas que se sol·liciti la devolució d'un producte ja obert, només serà admissible si aquell conserva almenys un 80% del seu pes original. En aquest cas, haurà de tornar en el seu embalatge original i en el millor estat possible per ser acceptat.

- No s'acceptaran devolucions de productes que no vinguin en el seu embalatge original, llevat que estiguin defectuosos per algun tipus de desperfecte durant l'enviament o simplement per enviament de producte erroni (ho sentim per avançat). Només en aquest cas, calguitart.cat pagarà les despeses de devolució del producte i l'enviament del nou producte com més aviat millor.

El procediment a seguir per tornar un producte s'inicia amb un correu electrònic a cliente@calguitart.cat oa la nostra pàgina de contacte, amb les dades de la comanda, la teva identificació, motius de la devolució i una foto del producte com va arribar al cas de ser defectuós. A aquest e-mail et respondrem en el termini més breu que ens sigui possible. De complir tots els requisits, procedirem a l'abonament de l'import total de la comanda o l'enviament d'un nou d'acord al procés que finalment decidim de mutu acord, un cop rebem la comanda o producte retornat. L'enviament de la devolució s'ha de fer usant la mateixa caixa de calguitart.cat que t'hem enviat, o en algun format semblant que garanteixi la devolució en perfecte estat i s'ha d'incloure una còpia de l'albarà de lliurament dins el paquet indicant els motius de la devolució.

calguitart.cat no es farà responsable de les despeses ocasionades per les devolucions que es produeixin sense respectar els passos establerts en aquest procediment.

 

9. - Propietat intel·lectual

Els continguts subministrats per calguitart.cat estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de Cansaladeria Cal Guitart, SL o de les persones físiques o jurídiques que s'informi. Mitjançant l'adquisició d'un producte o servei, calguitart.cat no confereix a l'adquirent cap dret d'alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant calguitart.cat tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part de calguitart.cat. El client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s'estén, a més del contingut inclòs a calguitart.cat, als seus gràfics, logotips, disseny, imatges i codi font utilitzat per a la seva programació.

 

10. - Ús del servei i responsabilitats

L'usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts de la pàgina acord amb el que estableix la llei, la moral, l'ordre públic i en les presents condicions generals d'ús. Així mateix, es compromet a fer un ús adequat dels serveis i / o continguts de la pàgina ia no utilitzar per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte i / o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altra forma d'ordenament jurídic aplicable.

calguitart.cat es reserva el dret de suspendre o cancel·lar, totalment o parcialment, amb o sense previ avís, qualsevol contingut o compte d'usuari que infringeixi les presents condicions d'ús del Servei.

calguitart.cat no garanteix la disponibilitat permanent dels serveis, quedant exonerat per qualsevol tipus de responsabilitat per possibles danys i perjudicis causats per la indisponibilitat del servei per causes de força major o errors en les xarxes telemàtiques de transferència de dades, aliens a la seva voluntat.

calguitart.cat no es fa responsable del contingut dels enllaços a altres pàgines web que no siguin titularitat seva i que, per tant, no poden ser controlades per aquesta.

En registarte com a usuari acceptes que calguitart.cat t'enviï per correu electrònic butlletins informatius que incloguin publicitat, així com per guardar les teves dades personals i adreces d'enviament amb l'única finalitat de tenir-los a la teva disposició amb vista a agilitar futurs processos de compra dins de la nostra web.

El Client manifesta que coneix que la informació facilitada per calguitart.cat a través dels seus serveis, no té caràcter legal i únicament s'ofereix a efectes informatius.

El servei de consultes, s'ofereix a efectes informatius i té de forma expressa efectes limitats ja que no es revisen documents que puguin ser rellevants o no es disposa d'informació completa en cap cas, de manera que és una opinió limitada sotmesa a millor dret.

 

11. - Privacitat i Protecció de Dades Personals

Mitjançant el lliurament de l'adreça de correu electrònic o altres dades personals, requisit necessari per a la contractació de certs serveis, els Clients donen el seu permís perquè aquestes adreces siguin tractades ia més, utilitzades per enviar comunicacions comercials de promoció o publicitat dels serveis i productes oferts exclusivament per calguitart.cat sense opció de cedir-los a altres persones o companyies. calguitart.cat posa a disposició dels Clients l'adreça de correu electrònic cliente@calguitart.cat, perquè aquests revoquin el consentiment prestat.

calguitart.cat declara que compleix la normativa vigent respecte a la protecció de dades, en particular la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, que desenvolupa l'esmentada llei orgànica. calguitart.cat posa a disposició dels Clients els mitjans de contacte indicats en el paràgraf anterior perquè aquests exerceixin els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició garantits per la legislació vigent.

 

12. - Legislació aplicable i jurisdicció competent.

Les presents Condicions Generals es regiran i interpretaran d'acord amb les Lleis d'Espanya.

 

13. - Notificacions

Totes les notificacions, requeriments, peticions i altres comunicacions que hagin d'efectuar per les parts en relació amb les presents Condicions Generals, s'hauran de fer per escrit i s'entendrà que han estat degudament realitzades quan hagin estat lliurades en mà o trameses per correu ordinari al domicili de l'altra part o al correu electrònic d'aquesta, o bé a qualsevol altre domicili o correu electrònic que a aquests efectes cada part pugui indicar a l'altra.

 

14. - Nul·litat i ineficàcia de les Clàusules

Si qualsevol clàusula inclosa en aquestes Condicions Generals fos declarada, totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, aquesta nul·litat o ineficàcia afectarà només a aquesta disposició oa la part d'aquesta que resulti nul·la o ineficaç, subsistint les Condicions Generals en tota la resta, tenint-se tal disposició, o la part de la mateixa que resultés afectada, per no posada.