Cerca

Cistella  

Sense productes

Enviament 0,00 €
Impost 0,00 €
Total 0,00 €

Preus amb impostos

Cistella Ho compro

Categories

COSES NOSTRES

  • Fuet de la patum 2013-02-22 18:53:45 Sóc un fuet de Berga, ciutat de bells paisatges i bons embotits coneguda per la Patum, festa que cada any se celebra per Corpus i que és Obra...
  • Cal guitart 2013-02-20 23:51:16 La família Guitart es dedica a l’elaboració artesana de la carn des de vàries generacions enrere. La família Guitart es dedica a...
Veure tots
MRW

Cal guitart

Botiga Cal GuitartLa família Guitart es dedica a l’elaboració artesana de la carn des de vàries generacions enrere.

La família Guitart es dedica a l’elaboració artesana de la carn des de vàries generacions enrere.

Als seus inicis, a la localitat barcelonina de Navàs, treballaven a l’ofici de la carnisseria. A la dècada dels cinquanta, els pares de l’actual propietari, el senyor Guitart i la senyora Prat, es van traslladar al poble de Berga, a la comarca del Berguedà, on gràcies als coneixements adquirits amb el temps - heretats de l’ofici dels seus avis - ,van muntar la seva pròpia carnisseria.

Els seus fills Dolors i Joan també van començar a treballar amb il·lusió en el nou projecte.

Quan al 1971 en Joan i la seva esposa Roser es varen fer càrrec de l’establiment, van decidir especialitzar-se en el ram del porc.

Des d’aleshores, va començar el nou trajecte de Guitart com a cansaladeria i xarcuteria. A l’actualitat, l’establiment ofereix un gran assortit de carns i embotits elaborats amb les millors arts que li atorguen el llinatge familiar de la tradición del Berguedà.

L’oferta abasteix des del pernil cuit fins als embotits més típics, com el fuet o el xoriç, però sens dubte, els seus productes més característics són els propis de la zona: la llonganissa, el bull de la llengua...

La trajectòria de Cansaladeria Guitart i l’ofici de la seva família d’autèntics cansaladers, ha estat reconeguda tres vegades als últims anys. Des de 1991, el seu nom apareix a una prestigiosa guia turística que destaca els establiments de major qualitat de cadascuna de les localitats de l’Estat referides en el llibre. La seva menció es deu únicament a la qualitat dels seus productes, comprats i tastats pels experts d’aquesta guia sense que el propietari ho sabés.

Al 1994, la Generalitat de Catalunya ve reconèixer Cansaladeria Guitart amb el títol d’Empresa Artesana i a Joan Guitart com a Mestre Artesà.

On sortim: